Om Beauty-Pearl

BeautyPearl - Vi er fuld kontrol over vores produkter!

Vores produkter er blevet testet og blevet godkendt af de professionelle - hudlæger og kosmetologer. Det er vigtigt for os, at du føler dig trygt, og være tilfreds med vores produkter. For at vurdere sikkerheden af ​​produktingredienser vurderer vi dem på appen - OnSkin

Idéen til BeautyPearl opstod, da jeg indså mange grønlændere har svært, ved at købe skønhedsprodukter fra udlandet via webshops og nogle produkter kan være for dyre for at få det sendt. Det har jeg selv oplevet hvor træls det er, at vi ikke får muligheden, for at forkæle sig lidt. Men det kan vi løse problemet!

Vi køber direkte til de store leverandører, og sender dem til lagerhotellet i Danmark, og hvert køb sender produkterne dem til dig. Derved opnå vi, det bedste leverance til vores kunder i Grønland. Hvergang du køber, støtter du os. Sådan som, at du kan forvente jo mere du køber, det nye varer kommer på hylden!

Vi har fuld kontrol over vores værdikæde og samarbejder kun med leverandører, der lever op til vores krav, om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og naturlige produktions processer.

Jeg er også overbevidst om, at vores skønhedsprodukter vil virke 100% for dig. Fordi vi altid sørger for at vores skønhedsprodukter skal virke for alle hudtyper! Hvis du ikke er 100% tilfreds med vores produkter, kan du altid refunderer det.

 

Jeg er stifter af BeautyPearl, og har siddet med det fulde ansvar for virksomheden. Det begyndte, da jeg startede virtuelt kursus fra Danmark og arbejder hjemmefra i Grønland. Derfor, kan det sommetider blive nogle sene aftener, når man vil gerne virkeliggøre en stor fremmedartet arbejde med webshoppen.

Jeg værdsætter i hverdagen som kvinde skønhedsprodukter, og lært kosmetik moden fra de professionale på socialemedier - YouTube, TikTok osv.. Jeg sætter stor pris på kvalitettiden på mig selv, hvor det ophober min egen selvtillid. Med håb om, at du også har fået gavn af varen. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du udfylde nedenstående eller kontakte os på vores email: info@beauty-pearl.gl
Du kan forvente, at vi besvarer dine spørgsmål indenfor 48 timer.

Kontaktformular